Termék bemutatás

Miben segíthet Önnek a 3D- termékillusztráció és animáció? Formavilág kitalálása Anyagtulajdonságok vizsgálata Fogyasztói tesztelés gyártás előtt Előzetes igényfelmérés Fejlesztési lehetőségek...


Miben segíthet Önnek a 3D- termékillusztráció és animáció? Ipstecker hálózati adapter csomagolás látványterv

 • Formavilág kitalálása
 • Anyagtulajdonságok vizsgálata
 • Fogyasztói tesztelés gyártás előtt
 • Előzetes igényfelmérés
 • Fejlesztési lehetőségek
 • Új színvariációk
 • Hirdetéshez illeszkedő környezet és nézőpont termékfotózások nélkül
 • Animáció reklámfilmhez
 • Magyarázó illusztrációk
 • Működési mechanizmus bemutatása
 • Gyártás és anyagköltség nélküli több változatos megjelenítés

Egy tökéletes termék fejlesztése több tíz millió forintba is kerülhet, mire az első ötletektől eljut a kézzel fogható végtermékig. Különösen kényes dolog a termék csomagolásának, megjelenésének kialakítása megtervezése, hiszen ez esetben a különféle változatok legyártása súlyos összegeket emészthet fel feleslegesen. Ezek a körök elkerülhetetlenek, hiszen muszáj valahogyan megmutatnunk a termékünket, de nem mindegy, hogy mennyit költünk erre!

A 3D-s megjelenítés két szinten is segíteni tudja ezt a folyamatot. Itt nem csak arról van szó, hogy egy kész, fizikailag meglévő csomagolást tudunk tetszőlegesen változtatni – még léteznie sem kell a terméknek ahhoz, hogy akár már egy egész hirdetési kampányt építhessünk köré!

Hogyan segítheti Önt az értékesítésben egy 3D modell vagy animáció?

Láthatóvá tesszük a nem létezőt

Az első szint az, amikor a fejlesztési folyamatba már a kezdeteknél bekapcsolódunk. A koncepció alapján rajzokkal segítünk elindítani a kreatív tervezési folyamatot, és segítünk a formavilág meghatározásában. A program rugalmasságának köszönhetően könnyedén és gyorsan tudunk végrehajtani egészen apró, de lényeges változtatásokat, amelyek hagyományos tervezés esetében súlyos időveszteséggel járnának:

- Matt vagy fényes anyag lenne jobb? Hajszőkítő csomagolás és forma látványterv

- A kék a pirossal vagy a sárga a zölddel mutat jobban?

- A kupak jobb, ha átlátszó vagy legyen színes inkább?

- A durvább vagy a finomabb anyag illik jobban a termékhez?

3D modellezés esetén a tökéletes csomagolás kialakítása gyerekjáték – akár több száz verziót is megnézhetünk és összehasonlíthatunk, mielőtt megtalálnánk a tökéleteset, mindezt anélkül, hogy egy darabot is legyártanánk a termékből. Ráadásul tökéletesen valósághű megjelenítéssel tudunk reprodukálni szinte bármilyen anyagtulajdonságot!

Ugyanígy az arculathoz tartozik és eldöntheti egy termék sorsát egy szerethető figura, ami szinte leugrik az üzletek polcairól, és helyettünk adja el a terméket.

Az elkészített tervek alkalmasak fogyasztói tesztelésre, bemutatásra, előzetes kampányanyagok illusztrálására, igényfelmérésre – és a visszajelzések alapján úgy tökéletesítheti a megjelenést, hogy a gyártás még el sem kezdődött.

Így csupán a mindenki által elfogadott, tesztelt, tökéletes és végső variáció mehet a gyártósorra. El tudja képzelni, mekkora megtakarítást jelent ez Önnek?

A bemutatáshoz az állóképeken kívül a 3Ds technikának köszönhetően forgatható modell vagy animáció is készülhet a tervek alapján. (FORGATHATÓ MODELL PÉLDA!) Képzelje el befektetői reakcióját, amikor egy ilyen lenyűgöző prezentációt mutat be!

Sokoldalúan mutatjuk be a kész terméket

A 3D akkor is meg tudja könnyíteni a munkát, amikor a termék már kézzelfogható állapotban van.

A hirdetésekhez legtöbb esetben fotózzák a terméket: ez jó megoldás, csak sajnos igen erős korlátokkal rendelkezik. Hiszen a legtöbb fotózáson a terméket csak 1-2 környezetben vagy beállításból fotózzák be. De mi történik, ha egy hirdetéshez más nézőpontból, más színkörnyezetben, más perspektívában lenne előnyösebb a termék? Ilyenkor újra fel kell állítani a lámpákat, beállítani a fényeket, a hátteret, a fényképezőt… Idő, idő, idő. És bizonyos termékeknél a fotózás nem is kivitelezhető.

Ha termékét fotórealisztikus 3D látványtervvel mutatja be, ezek a korlátok már csak egy rossz emlékként élnek majd. Bármilyen környezetben, fény és kamera beállításokkal a korábbi lehetőségeknél gyorsabban kaphat képeket, és nem utolsó sorban bármekkora felbontásban!

Készíttessen termékanimációt! kioszk online katalógus látványterv

 • működési mechanizmus bemutatása
 • kezelhetőségi bemutató
 • használati útmutatók készítése illusztrációval
 • animáció és élő felvétellel kombinált 3D
 • egészségügyi hatásmechanizmus bemutatása
 • orvosi animációk, illusztrációk
 • biológiai, fizikai, kémiai folyamatok bemutatása

Az ember alapvető ösztöne, hogy felfigyel arra, ami mozog. A mai lehetőségek világában ezt az ügyes hirdetők ki is használják, sőt most, amikor a fiatalok már heti 4 órát töltenek internetes videók nézegetésével, szinte alapvető, hogy egy hirdetés mozogjon – az állókép már szinte meg sem ragadja a tekintetet.

Ahhoz, hogy sikeresen el tudja adni a termékét, érdemes mozgatva bemutatnia. Ezt többféle variációban is meg tudjuk valósítani, a lényeg, hogy terméke nem csak egy kép marad, hanem egész arculatát, működését és hatását, tehát a TERMÉK LÉNYEGÉT tudjuk bemutatni.

A hatásmechanizmus illusztrálása

Gondoljon bele! Ön melyik borotvát veszi meg hamarabb: amelyiknek látja a dobozát és a formatervezett külsejét, vagy amelyiknek látja a profi felépítését és tökéletes működését? A válasz egyértelmű. A termék animáció segítségével képesek vagyunk egy terméket működés vagy használat közben bemutatni, és így ismerősebbé tenni a fogyasztók számára. Ehhez már a 90-es évektől kezdve számítógépes grafikát használunk, hiszen a legtöbb esetben csak speciális kamerákkal lehet rögzíteni a működés folyamatát. Annak pedig később semmi akadálya, hogy a tökéletes, nagy felbontású állóképeket is nyerjünk hirdetésekhez, reklámanyagokhoz, prezentációkhoz.

Egyszerű ajánlatkéréshez kattints ide>>>